måndag 20 augusti 2012

Uppdatering

En förklaring, kanske. Hösten 2011 började jag studera på Umeå universitet, vilket tyvärr betyder att skrivandet, liksom bloggandet, har fått ta ett steg tillbaka. Fortfarande är det mycket som händer så jag ska försöka bättra mig med bloggandet. Jag börjar med att berätta att Skrivarlyan fortsätter, i höst kommer vi att ha både en fortsättargrupp och en nybörjargrupp. Intresserade kan gå in på länken nedan och läsa mer.

http://minabibliotek.se/default.aspx?id=103614

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Först och främst skulle jag vilja berätta att jag verkligen beundrar dig och ditt författarskap. Jag har läst hela Nyckelväktarserien och de böckerna är de bästa "moderna" fantasyböcker jag har läst! Den sista boken var otroligt bra, full av överraskningar som och aha-upplevelser. Haha, nu känns det som att jag måste läsa om de första böckerna, det var så länge sedan jag läste dem.

  Sedan undrar jag: vad studerar du? Själv ska jag välja något till våren och jag har inte den blekaste aning om vad. Helst vill jag arbeta med något som har med språk att göra, men alla dessa utbildningar är en djungel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hanna!
   Så kul att höra, det värmer!

   Nu i höst började jag läsa på Språkkonsultprogrammet. Jag har själv haft jättesvårt att välja, det finns oerhört många alternativ. Det finns mycket att väga in: intresse, jobbmöjligheter efter studierna, mm. Förra hösten började jag läsa matematik, men kände att det inte var något jag ville jobba med senare. Det är alltså inte jätteviktigt att det blir perfekt på en gång, man kan ju alltid ändra sig ifall man känner att det inte blev bra, det gjorde jag i alla fall. :)

   Radera
 2. Språkkonsultprogrammet har jag faktiskt tittat lite på, verkar det bra? Dock läste jag någonstans att det programmet i Umeå, där jag gärna vill studera, bara startar vartannat år. I så fall blir det fel år för mig.

  Vad bra att du säger att valet inte spelar så jättestor roll, för jag har tyckt att det känns lite ödesmättat. :)

  SvaraRadera