tisdag 11 oktober 2011

Skräcknovelltävling

BonnierCarlsen och ungdomar.se har utlyst en skräcknovelltävling! Alla upp till 24 år får vara med. Så här står det på BonnierCarlsens hemsida:

Gillar du att skriva och vill ta ditt författarskap till nya höjder? Ungdomar.se och Bonnier Carlsen ger dig nu en unik chans att få personlig respons från riktiga proffs, och dessutom få din novell publicerad för en storpublik!

Många framgångsrika författare har en gång börjat sina sprudlande karriärer med att skriva noveller. Denna spännande skönlitterära form är inte bara extremt populär - den erbjuder också stora möjligheter att hitta och utveckla sin personliga författarstil.

Ungdomar.se och Bonnier Carlsen ger dig nu en unik chans att ta ditt skrivande till nya höjder. I vår stora skräcknovelltävling kan du vinna personlig respons från den hyllade skräckförfattaren Magnus Nordin och bokförläggaren Lotta Bergqvist, som har mångårig erfarenhet av författarbranschen. Vinnarnovellen kommer även att publiceras på Bonnier Carlsens hemsida och här på Ungdomar.se och därmed nå hundratusentals läsare!


Min karriär som författare började med en novelltävling, så jag hoppas att så många av er som möjligt tar chansen att vara med!

För mer information: http://www.bonniercarlsen.se/Press/Nyheter/Novelltavling/

1 kommentar: