torsdag 30 januari 2014

Ny hemsida på gång

Jag håller på att skapa en ny webbsida, och tanken är att den så småningom ska ersätta den här. Den nya sidan kommer, precis som den här, att handla om mitt författaryrke och mina böcker, men även om mina studier till språkkonsult.

Att jag väljer att göra en ny sida är främst på grund av att bloggandet aldrig riktigt har varit min grej, vilket kanske har märkts på de få inläggen. Jag har alltid velat ha en mer statisk webbsida, och det blir det nu, även om jag nog kommer att blogga lite på den nya sidan också.

Webbsidan är ännu under uppbyggnad och jag kommer att meddela här när den är klar. Den här bloggen kommer att finnas kvar och man kan alltid kontakta mig via den. Men för nyheter och sådant kommer man att behöva vända sig till den nya sidan.

4 kommentarer:

 1. Håller på att läsa tredje delen i Nyckelväktarna och är nog så gott som fast haha. ;) Duktig du är på att skriva! :D

  SvaraRadera
 2. Och nu har jag läst ut den sista delen, vilket är såå synd!! Verkligen jättebra böcker, absolut den bästa serien jag läst. Skulle det inte gå att göra en film av dem? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du tycker det! :) Det skulle nog gå att göra en film, men i dagsläget är nog chansen för det i stort sett lika med noll. Men jag hade tyckt att det hade varit roligt ;)

   Radera