måndag 12 juli 2010

Skiss till "Till sista vingslaget"

Idag fick jag se den första skissen på omslaget till Till sista vingslaget och det ser jättefint ut! Jag ser verkligen fram emot att se det färdiga resultatet, som borde bli klart någon gång den här eller nästa månad. Mattias Olsson, som ritar omslaget, är väldigt duktig och jag tycker att han lyckats fånga temat från de tidigare omslagen. Jag är supernöjd. :)
Jag kommer att lägga ut det här på bloggen så fort som möjligt.

9 kommentarer:

  1. Bra att du lägger ut den :) Läängtar XD

    SvaraRadera
  2. skynda diiig! x)
    /Elina

    SvaraRadera
  3. Kommer att lägga ut omslaget så fort jag får klartecken från illustratören, men det kommer nog inte bli förrän han är färdig med det. Han vill inte ha ofärdiga skisser på nätet, något som jag absolut förstår. Så ni for nog tyvärr vänta ett litet tag till.

    SvaraRadera
  4. wow, jag längtar verkligen att boken kommer ut, <3 har börjat läsa en anna bok så länge som jag väntar och har nästan glömt bort vad som hände i 'under vingarnas skugga' måste läsa den på nytt <3 längtar verkligen, och du är helt super på att skriva! ;D mvh, Alejandro

    SvaraRadera
  5. mäåste vi vänta ännu mer!!!aja, jag läste ut "under vingarnas skugga" idag så sjukt bra va den menb jag är säker på att den 4 blir tre gånger så bra!!!!mvh
    Joffi
    P.S älskar böckerna<3<3 snälla skynda dig !!!!

    SvaraRadera
  6. vill se vill se =P

    SvaraRadera
  7. När kommer sista boken ut då ungefär?? :D Jag läste de tre första nu i veckan, kunde inte lägga dem ifrån mig, blev helt fast! Läste ut Under vingarnas skugga igårkväll ;)

    Du är verkligen jätte duktig! :D

    SvaraRadera
  8. Hej,
    Tack, vad kul att höra! :D
    Den fjärde boken beräknas gå i tryck i februari, så jag skulle gissa att den kommer ut i affärerna någon gång i mars-april.

    SvaraRadera